torsdag 13 oktober 2016

Camilla Brunsberg invald i reformgrupp!

Camilla Brunsberg invald i reformgrupp!


Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra presenterade på torsdagen fem nya reformgrupper inom partiet. I en av grupperna finns Camilla Brunsberg från Karlskrona.

Camilla Brunsberg (M) kommer delta i partiets arbete med att ta fram reformer för "en trygghet att lita på".
– Integration innebär mer än att människor ska komma i arbete. Vi ska ställa höga krav på att människor som kommer till Sverige följer den lagstiftning som finns här samt att grundläggande svenska värderingar såsom jämställdhet, demokrati, vikten av egna ansträngningar och att göra rätt för sig respekteras, säger Camilla Brunsberg i ett pressmeddelande.
– Det behövs skarpare insatser för att motverka hedersrelaterat våld, förtryck och kränkningar. Jag brinner för dessa frågor och ser fram emot att vi utvecklar en politik som är tydlig för våra väljare i valet 2018, fortsätter hon.

De nya reformgrupperna har tillkommit för att utveckla partiets politik inför valet 2018.
– Utvecklingen som sker i Sverige just nu är oacceptabel, med 130 utanförskapsområden och attacker mot polis och annan blåljuspersonal, bilbränder och upplopp. Det är även nödvändigt med fortsatta krafttag mot radikalisering och våldsbejakande extremism, säger Camilla Brunsberg.
Brunsberg är kommunstyrelsens andre vice ordförande i Karlskrona kommun, och även gruppledare för Moderaterna i Karlskrona.

Dagens Sydöstran:
http://www.sydostran.se/karlskrona/camilla-brunsberg-invald-i-reformgrupp/