onsdag 29 mars 2017

Sverigemötet visar vägen!





Sverigemötet visar vägen framåt

I helgen gick Moderaternas Sverigemöte av stapeln. I Karlstad samlades 1 500 moderater för intressanta diskussioner om Moderaternas väg framåt. Tack till alla deltagare och personal som gjorde årets Sverigemöte till två väldigt givande dagar.
Moderaterna befinner sig i ett tufft läge. Vi har mycket arbete framför oss. Men efter dagarna i Karlstad är jag helt övertygad om att vi kan och kommer gå starkare ur den pröv­ning vi går igenom nu. Det är nu dags att vi moderater pekar ut den färdriktning och den politik som vi ska söka svenska folkets förtroende för i valet 2018.
Sverige är ett av värl­dens allra bästa länder att födas, växa upp och leva i. Vi bor i ett fantastiskt land, som samtidigt har stora problem. I Sverige lever närmare en miljon människor av bidrag istället för arbete. Att bryta utanförskapet och se till att fler jobb skapas är avgörande för att Sverige ska fungera för alla. Och för att Sverige ska kunna växa och fortsätta vara starkt även framöver.
Utanförskap är farligt för de människor som drabbas, men också för hela samhället. I mitt tal på Sverigemötet gav jag därför vårt viktigaste vallöfte inför valet 2018 - hela Sverige ska jobba. Det kräver att vi prioriterar och sätter tydliga mål. Därför måste vi halvera jobbklyftan och skapa 500 000 nya jobb till år 2025. Det är två ambitiösa mål. Men Sverige måste kunna nå dem och det är vi moderater som har politiken och reformerna för att klara det.
Tillsammans ska vi moderater rusta Sverige starkt inför fram­tiden för att Sverige ska kunna växa och skapa en halv miljon nya jobb. I en tid där jobben hotas och utanförskapet breder ut sig behövs Moderaterna.
Du kan läsa och se talet som jag höll på Sverigemötet här.


Följ oss:
Moderaterna på Facebook

Moderaterna på Twitter

Moderaterna på Instagram

Moderaterna på YouTube

https://www.facebook.com/groups/lyckebymoderaterna/